Haku Sivukartta
 

Metsästystä eräperinteitä kunnioittaen

Metsästys on aina ollut olennainen osa Koloveden seudun savokarjalaista kulttuuria aina kivikaudelta tähän päivään.

Koloveden ja Enonveden jyrkkiin rantakallioihin tuhansia vuosia sitten maalatut hirvi- ja ihmishahmot kertovat muinaisten erämiesten jo varhain löytäneen havumetsiemme runsaat luonnonantimet. Vielä vuosisata sitten seutua kuvattiin todelliseksi Saimaan erämaaksi, jossa metsästys toi osan syrjäseutujen ihmisten jokapäiväisestä leivästä.

Vielä nykyisinkin metsästys on Koloveden seudun yksi suosituimmista vapaa-ajan harrasteista ja metsästysseuratoiminta on vilkasta. Näin myös turvataan jo kauan sitten syntyneiden taitojen ja perinteiden jatkuvuus ja varmistetaan riistakantojen säilyminen myös tulevaisuudessa. Seudun laajat, harvaan asutetut salot ovat kuin luotu nykyajan erämiehen ja -naisen metsästysviettien tyydyttämiseen syksyisissä hirvi- ja karhujahdeissa.

Norppa Team ry:n metsästyspalveluja tuottavat yritykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden yhdessä paikallisten metsästysseurojen kanssa ottaa osaa näihin aitoihin erätunnelmiin monipuolisista palveluistamme nauttien. Täyden palvelun metsästysohjelmamme sisältävät kaikki tarvittavat palvelut: kuljetukset, opastuksen, majoituksen ja ruokailut unohtamatta perinteisiä peijaisiakaan ! Vaikka olemme erikoistuneet suurriistan – hirven ja karhun – pyyntiin, onnistuvat meiltä pienriistajahditkin sinun toiveittesi mukaan.

Parhaat metsästysretket suunnittelet ottamalla yhteyttä seuraaviin yrityksiin:

 

metsästäjä
 

karhu
 

hirvi ja metsästäjät
 

eu-lippu